Blogpost

2020

Geplaatst op 10 januari 2020, 11:54 uur

Het is zover, het is 2020.
Hoe mooi is dat! Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in Zaandam Zuid.
 

In 2020 gaan we de samenwerking tussen alle partijen die werkzaam zijn in de wijk verbeteren. We hebben al stappen gezet het afgelopen jaar. Door goed af te stemmen kunnen we nog beter inspelen op de wensen en behoeften van de bewoners.


Eind januari worden de eerste videoportretten van bewoners en ondernemers op de site www.zaandamzuid.info vertoond. Elke 2 weken zal er een portret te zien zijn tot de zomer. Het is bijzonder om te zien en horen hoe bewoners de wijk ervaren, wat zijn doen, waar zij tegen aan lopen en wat ze fijn vinden aan de buurt en wijk. Aan de hand van verschillende thema’s vertellen bewoners over hun ervaringen. 

In maart en juni organiseren we een bijeenkomst met bewoners om over de videoportretten in gesprek te gaan. U krijgt hier nog een brief over. Op 17 januari krijgt u alvast een voorproefje te zien op deze site. 

U kunt ook uw bijdrage leveren door te melden waar het overlast betreft en situaties in de openbare ruimte. Ook hoop ik dat u zich aanmeldt op de wijkwebsite en dat u meedenkt over de wijk. Wat kan anders? Beter? Laat het weten! Zo werken we samen toe naar een mooie, veilige en prettige wijk.

Deel dit:
1 reactie

Irene Buitendijk

zo 12 januari 2020 16:37
Hartelijk bedankt voor de leuke samenwerking, veel succes in 2020!
Groetjes van weggeefwinkel "NIX"