Blogpost

De Zuiddijk volop in de schijnwerpers!

Geplaatst op 13 maart 2020, 11:10 uur

Op 14 april a.s. organiseren we een (ondernemers en bewoners) bijeenkomst in wijkcentrum de Zuidhoek met alle mogelijke belanghebbenden en betrokkenen om over de toekomst van de Zuiddijk te praten. De videoportretten die over de Zuiddijk gemaakt zijn én nog gemaakt worden zijn aanleiding om het gesprek over de Zuiddijk te gaan voeren. En natuurlijk ook de aandacht vanuit raadsleden en de media over het wel en wee van de Zuiddijk bevestigt dat het een actueel thema is.


Doel van het gesprek op 14 april is om een beeld te krijgen hoe van de Zuiddijk weer een levendige, veilige en prettige dijk te maken om te wonen, werken en winkelen. Nog voor de zomer van 2020 organiseren we een 2e bijeenkomst waarin een plan van aanpak zal worden gepresenteerd voor de korte, middellange en lange termijn. Bewoners, ondernemers, ambtenaren en bestuurders pakken hierin samen de handschoen op. 
 
Heeft u ideeën of suggesties voor de Zuiddijk? Reageert u dan hieronder of kom naar de bijeenkomst op 14 april in wijkcentrum de Zuidhoek. 

Deel dit: