Nieuwe blogpost

Aandacht voor de Zuiddijk, en dan…

geplaatst op 15 februari 2020, 11:13 uur, door Ruut Willems

Het 2e videoportret van een ondernemer op de Zuiddijk is te zien. Karin Geers is al sinds 1988 op de Zuiddijk gevestigd en vertelt haar verhaal.  https://zaandamzuid.info/bericht/42813/dit-is-toch-mijn-kindje---- 

Er is de laatste tijd veel aandacht voor de Zuiddijk vanuit de raad, in de krant en ook op deze site en al veel langer op de dijk zelf door ondernemers en bij omwonenden. Vorig jaar zijn we gestart met het maken van videoportretten van bewoners en ondernemers over thema’s die in Zaandam Zuid spelen. De Zuiddijk is er daar één van. Twee weken geleden is het eerste portret vertoond op deze site. https://zaandamzuid.info/bericht/42387/ik-vind-het-soms-zelfs-verdrietig. Een 3e portret volgt over twee weken. 

De portretten zijn uitgangspunt om met elkaar in gesprek te gaan en samen te zoeken naar verbetering en ontwikkeling. Dat kan onder andere op deze site. Ik nodig u dan ook uit om te reageren en uw verhaal en mening te vertellen. Begin april organiseren we een bijeenkomst in de wijk over de Zuiddijk. U hoort hier eind maart meer over op deze site.