Organisatie

Als zèlf doen niet meer lukt, komen wij er samen uit.

Onderneming, Zorginstelling

Zoekt u een onafhankelijke, betrouwbare en professionele partij die uw financiën kan beheren? Of die de juiste zorg voor u initieert, regisseert en controleert?


Heijne biedt in elke levensfase de juiste ondersteuning
Wij bieden inkomensbeheer aan iedereen die graag wil dat de dagelijkse financiën worden beheerd, waarmee er altijd iemand is die signaleert en met u mee denkt.


Lukt het niet meer om de financiën zelfstandig te beheren? Dan nemen wij uw financiële administratie uit handen en kunnen wij uw professionele beschermingsbewindvoerder zijn.
Bent u niet meer in staat om te bepalen welke zorg of begeleiding u nodig heeft? Dan bieden wij ons aan als mentor en bewaken wij uw zorg op onafhankelijke en professionele wijze.


Ook treden wij op als executeur in nalatenschappen, zodat tijdens de moeilijke fase na een overlijden, uw nabestaanden niet belast worden met de afwikkeling van de nalatenschap.


Ook het voorkómen van financieel misbruik is onderdeel van onze expertise. U kunt uw wensen van te voren kenbaar maken en eventueel vastleggen in een levenstestament.

Thema
Kunst / cultuur / creatiefFinancieel
Illustration
 
Deel dit: