organisatie

Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid

Non-profit

Bij Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid kunt u terecht met vragen of problemen op het gebied van welzijn, zorg, werk en inkomen, wonen en (gezins)relaties. Daarbij richt het wijkteam zich op Jongerenwerk en ondersteunt het de Participatiewet. U kunt contact opnemen voor uzelf, maar ook als u zich zorgen maakt over iemand anders.


Het Sociaal Wijkteam neemt uw probleem niet uit handen, maar helpt u bij het zelf oplossen daarvan. Wanneer mogelijk, samen met de mensen om u heen. Als u daarnaast ook ondersteuning nodig heeft van een gespecialiseerde professional, kan het Sociaal Wijkteam direct doorverwijzen of de benodigde hulp coรถrdineren.


Verder zet het Sociaal Wijkteam zich in om de wijk waarin u woont zo prettig mogelijk te maken. U bent er daarom ook welkom voor vrijwilligerswerk, gezellige activiteiten of als u iets wilt doen voor uw buurt of omgeving. Sluit u aan bij het aanbod of neem contact op als u hier zelf ideeรซn over heeft.


Ondersteuning in coronatijd
Ook in coronatijd is het Sociaal Wijkteam er voor u. Onze medewerkers werken vanuit huis maar ook op locatie, waarbij de veiligheidsrichtlijnen van de overheid worden opgevolgd. Van maandag t/m vrijdag is Sociaal Wijkteam Zaandam-Zuid van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 075 304 00 33 en e-mailadres team11@swt.zaanstad.nl. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag te antwoorden.

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
Activiteiten in de toekomst
Activiteiten in het verleden
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)
Aanbod van Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
Vragen van Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
44 berichten van Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
Bekijk Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid ook in