Bericht

Word jij vrienden van de Zuidhoek?

Geplaatst op 4 juli 2024, 14:20 uur
Illustration

Deze zomer organiseren we bijeenkomsten om te brainstormen over 'jouw droom voor buurthuis de Zuidhoek'. De aftrap vindt plaats op dinsdag 9 juli om 16.30 uur in buurthuis de Zuidhoek, Wilgenstraat 11.

De gedachte is om iedere dinsdag om 16.30 uur, onder het genot van een hapje, bij elkaar te komen in buurthuis de Zuidhoek. Wij verwachten niet dat je iedere week kan aanschuiven. Wij zullen daarom iedere bijeenkomst starten met een terugkoppeling van de afgelopen keren, zodat wij iedere week weer een stapje verder komen tot een plan. Het streven is om iedere dinsdag een uurtje met elkaar te zitten.

‘𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐙𝐮𝐢𝐝𝐡𝐨𝐞𝐤’
De eerste keer gaan wij het vooral hebben over: ‘mijn droom voor de Zuidhoek’. Om vervolgens -de weken daarna- de dromen uit te werken en uiteindelijk te verwezenlijken. De eerste keer gaan wij het vooral hebben over: ‘mijn droom voor de Zuidhoek’. Om vervolgens -de weken daarna- de dromen uit te werken en uiteindelijk te verwezenlijken.

𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐞𝐧𝐤𝐞𝐧?
Schuif vooral aan! Ieders input is belangrijk. Ken je mensen die hier iets in kunnen betekenen? Ideeën, maar ook handjes zijn welkom. Geef het vooral door!

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠. 𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧? 𝐍𝐞𝐞𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐨𝐩 𝐦𝐞𝐭: 𝐍𝐚ï𝐦𝐚 𝐓𝐨𝐮𝐭𝐨𝐮𝐡 - 06 284 74 086.

Illustration
 
Deel dit: