Bericht

De eerste Wereldkeuken van het nieuwe jaar is een feit!

Geplaatst op 10 januari 2023, 11:48 uur
Illustration

De aftrap van de eerste Wereldkeuken in het nieuwe jaar is een feit! Op dinsdag 3 januari verzorgde chefkok Galal een heerlijk 3-gangen diner voor wijkbewoners in Zaandam-Zuid. 

Galal was voor de tweede keer aanwezig om zijn kookkunsten - en liefde voor zijn werk - met bezoekers van de Wereldkeuken te delen. Dit keer deed hij dit voor een uitverkochte zaal.

Dankzij onze nieuwe warmhoudbakken, waar wij heel blij mee zijn!, werden de gerechten op de juiste temperatuur opgediend. De bezoekers hebben genoten van het diner, een aantal vonden het een beetje pittig maar zeker niet overdreven :-).

Het eten dat over was is door Lammie van stichting Prakkie over 075 opgehaald. Wat doen zij toch prachtig werk! Complimenten voor de fantastische service.

Eet jij dinsdag 7 februari ook mee?
De volgende Wereldkeuken is op dinsdag 7 februari. De eerste aanmeldingen staan alweer op de lijst. Aanmelden kan via wereldkeukenzaandamzuid@outlook.com 

De kosten zijn €5,- per persoon, exclusief drankjes. 
De aanvang is om 17:45 uur in de Zuidhoek, Wilgenstraat 11. Om 18.00 uur start het diner. 

Gezocht
Chefkok Galal is nog niet zo lang in Nederland en is op zoek naar een passende baan. Het liefst doet hij dit in loondienst. Heb jij een klus in de keuken of ken je iemand in jouw netwerk die Galal verder op weg kan helpen? Stuur een mailtje naar wereldkeukenzaandamzuid@outlook.com 

Deel dit: