Blogpost

meewerken interview

Geplaatst op 24 november 2022, 12:00 uur
Illustration

Gemeente, scholen, politie, corporaties en nog veel meer organisaties gaan met elkaar en met bewoners aan de slag in uw wijk Zaandam-Zuid. Met veel mensen gaat het goed. Tegelijkertijd blijkt uit de cijfers dat in uw wijk meer mensen dan gemiddeld zijn met wie het niet goed gaat. Cijfers zeggen natuurlijk niet alles. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Als we veel mensen spreken, weten we beter wat er precies nodig is en kunnen we een goed toekomstplan maken. Het is de bedoeling dat in de komende 20 jaar extra aandacht is voor uw wijk, want snel gaat dat niet. 

De gemeente Zaanstad krijgt ondersteuning van het Rijk én van bijna dertig organisaties op het gebied van onderwijs, wonen, veiligheid en werk en inkomen. Samen hebben zij gewerkt aan afspraken; dat heet Pact Poelenburg en Peldersveld https://pactpp.nl/home. Het is de bedoeling dat ook de andere wijken in Zaandam-Oost deze extra aandacht krijgen. Alles is bedoeld om de kinderen uit Zaandam-Oost evenveel kansen te bieden als gemiddeld in Zaanstad.

U woont of werkt in Zaandam-Zuid en kent uw eigen buurt. Wilt u ons helpen, zodat we goed weten wat het belangrijkste is om aan te pakken? Als u bereid bent met ons in gesprek te gaan kunt u dit aangeven door mij een email te sturen op mijn mailadres h.oktar@zaanstad.nl. Wij nemen dan contact met u op voor een (telefonische) afspraak. Wij danken u alvast voor uw tijd en hopen snel van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Hacer Oktar

Wijkmanager Zaandam-Zuid

Deel dit:
1 reactie

Lion SWT

Top!
ma 28 november 2022 14:08
Wil je reageren? Meld je dan aan.