Blogpost

antidiefstaltraining voor ondernemers/winkeliers

Geplaatst op 3 november 2022, 00:00 uur
Illustration

De toename van winkeldiefstal lijkt een steeds groter probleem te worden in Zaanstad. De verwachting is dat dit gaat toenemen tijdens de sinterklaas- en kerstperiode. Dit gaat u vermoedelijk veel geld kosten en dat wilt u uiteraard voorkomen. Bij het Keurmerk Veilig Ondernemen werd onlangs aangegeven dat een antidiefstaltraining zeer wenselijk is. De gemeente Zaanstad heeft dan ook besloten u kosteloos een antidiefstaltraining aan te bieden.

De gemeente Zaanstad gaat samen met het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland een interactieve antidiefstaltraining organiseren op maandagochtend 28 november 2022 bij het Zaantheater in Zaandam (Nicolaasstraat 3, Zaandam). De training begint om 09:00 uur en zal naar verwachting tot 11:30 uur duren.

Het welkomstwoord zal verzorgd worden door burgemeester J. Hamming.

U bent als ondernemer van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Bent u geĆÆnteresseerd? Stuur een e-mail naar OOV@zaanstad.nl met vermelding van uw naam, winkelnaam en het aantal belangstellenden voor de antidiefstaltraining. Wij horen graag van u of u en/of uw medewerkers gebruik willen maken van dit aanbod.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de wijkmanager H. Oktar.

Hopende u op 28 november te mogen ontvangen!

Vriendelijke groet,

Hacer Oktar

Wijkmanager Zaandam-Zuid

Deel dit: