Bericht

Stichting Alwaan: Geslaagde dag van verbinding!

Geplaatst op 18 november 2021, 23:59 uur
Illustration

SUCCESVOLLE DAG VAN VERBINDINGūüćÄ

Op zondag 17 oktober was het druk in het hart van de wijk  Zaandam-Zuid. Dankzij de goede inzet van het bestuur en de samenwerking met partners en vrijwilligers is ons doel bereikt. Na een langdurige anderhalve meter maatregel en bewegingsbeperkingen is het contact tussen de wijkbewoners weer hersteld. In een feestelijke sfeer hebben kinderen en ouders zich kunnen vermaken op het Johan Cruyff Court en het Wijkcentrum de Zuidhoek. 

Ongeveer 55 kinderen namen deel aan het voetbaltoernooi. Tevens waren er andere activiteiten in het Wijkcentrum de Zuidhoek. Onder begeleiding van een groep dames konden kinderen zich ook laten schminken, tatoe√ęren met henna, tekenen en twisteren. Deze groep telde ongeveer 30 vrouwen en kinderen. Na afloop van het voetbaltoernooi kregen alle deelnemers een medaille uitgereikt op het Johan Cruyff Court. Dit gebeurde onder luid applaus van de ouders en alle aanwezigen.

De dag van verbinding cre√ęerde ruimte voor diversiteit en de deelnemers vormden een ware afspiegeling van de wijk. De afsluiting vond plaats in de Zuidhoek waar kinderen ook van lekkere hapjes mochten genieten.

Kortom, dankzij het evenement konden de bewoners van Zaandam-zuid zich weer even met elkaar verbonden voelen. "De dag van verbinding" werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zaanstad en het Wijkcentrum de Zuidhoek.

Tenslotte, wil het team van Alwaan alle deelnemers, vrijwilligers en aanwezige bewoners -jong en oud-hartelijk bedanken. 

U kunt ons ook bereiken tijdens onze ontmoetingsactiviteiten. Wij zitten namelijk elke vrijdagavond van 20:00 - 22:00 uur in het Wijkcentrum de Zuidhoek. Het adres is 
Wilgenstraat 11 in Zaandam-Zuid.
U kunt ons ook telefonisch of via Whatsapp bereiken op 0682977340.

10 afbeeldingen