Locatie

Wijkcentrum de Zuidhoek

Wilgenstraat 11, Zaandam

Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buurthuis

In een wijk met meer dan 90 verschillende nationaliteiten in Zaandam Zuid is de Zuidhoek naast een plek voor informatie over sociaal maatschappelijke onderwerpen ook een podium voor ontmoeting en verbinding, voor creativiteit, inspiratie en voor ontspanning.

In wijkcentrum de Zuidhoek worden verschillende activiteiten aangeboden. Zoals de papier-/administratiemolen, kinderkoken, buurtmaaltijden, ouderkind-ochtenden, koffie en ontmoetingsochtenden, taallessen en nog veel meer.

Daarnaast is het mogelijk om in het wijkcentrum een ruimte te huren voor trainingen, bijeenkomsten, lezingen en dergelijke. De tarieven zijn afhankelijk van het doel van de huur. Klik hier voor het verhuursysteem.

De locatie is te gebruiken voor:
verhuur

Wilt u een (buurt)activiteit organiseren, wilt u ergens vergaderen of bijvoorbeeld een workshop of bewonersbijeenkomst organiseren dan kunt u terecht in De Zuidhoek. 

De locatie met bijbehorende ruimten is divers. Afhankelijk van wat u wilt organiseren en wat uw wensen zijn kunt u kiezen uit verschillende soorten ruimtes en faciliteiten. De zalen variëren van maximaal 10 personen tot maximaal 50 personen. 

De tarieven zijn afhankelijk van het doel van de huur. Klik hier voor het verhuursysteem.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
aanwezig
maximaal aantal personen Afhankelijk van van de gekozen ruimte. De gehele locatie huren is ook mogelijk.
oppervlakte binnen 360 m2
prijs en voorwaarden
De tarieven zijn afhankelijk van het doel van de huur, de grootte van de ruimte en aanvullende faciliteiten.