Activiteit

Ouder & Kind Club

Op vrijdag , 9:15 - 11:00 uur
Illustration

๐Ž๐ฎ๐๐ž๐ซ & ๐Š๐ข๐ง๐ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐› start ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐จ๐ค ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐ !

Vanaf vrijdag 22 september starten we in wijkcentrum de Zuidhoek met een tweede Ouder en Kind Club. Naast de donderdag zijn (groot)ouders en hun (klein)kind van 0 tot 4 jaar nu ook welkom op de vrijdag.


๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐Ž๐ฎ๐๐ž๐ซ & ๐Š๐ข๐ง๐ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐›?
De Ouder & Kind club is een ontmoetingsplek voor (groot)ouders/verzorgers en (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar waar ervaringen worden uitgewisseld over; opvoeden en andere zaken rondom het ouderschap. Iedere week wordt er een leuke activiteit voor de kinderen georganiseerd. Terwijl de kinderen spelen, knutselen of muziek maken hebben (groot)ouders/verzorgers gelegenheid om met anderen in gesprek te gaan. Een gezellige ochtend met een kop koffie of thee, en voor de kinderen een heerlijk stuk fruit.


๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž: wijkcentrum de Zuidhoek (Wilgenstraat 11)
๐“๐ข๐ฃ๐๐ฌ๐ญ๐ข๐ฉ: 09.15 uur - 11.00 uurย 
๐Š๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง: geenย 

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง๐ฆ๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง ๐ง๐ž๐ž๐ฆ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐ž๐ญ:
Voor de donderdag: Somia | 06 599 35 288
Voor de vrijdag: Vanessa | 06 599 98 841

Locatie
Wijkcentrum de Zuidhoek
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op vr 22 september 2023. Beรซindigd do 12 oktober 2023
Illustration
 
Deel dit: