Bericht

Dialoog over "Wonen in Zaanstad"

Geplaatst op 7 december 2023, 17:53 uur
Illustration

De aankondiging van een dialoog over wonen in het licht van woningnood is een cruciale stap om de uitdagingen op het gebied van huisvesting aan te pakken. Deze dialoog biedt een mogelijkheid voor een open en inclusief gesprek.

 

Met de groeiende problemen rond woningnood is een dialoog essentieel om verschillende perspectieven te begrijpen, uitdagingen te identificeren en mogelijke oplossingen te verkennen. Het doel is om een breed scala aan meningen te verzamelen en gezamenlijk probleemoplossingen te beschrijven. Het is van vitaal belang dat diverse stemmen worden gehoord, zodat het beleid en de maatregelen die voortkomen uit deze dialoog inclusief en effectief zijn.

 

Door middel van een open en constructieve uitwisseling van ideeën en standpunten kan deze dialoog de basis leggen voor beleidsveranderingen en innovatieve benaderingen om de woningnood aan te pakken en te zorgen voor passende huisvesting voor iedereen.

 

Belangrijk, maar ook een zeer interessant onderwerp. Namens Stichting Alwaan in samenwerking met Stichting Diaconaal Centrum De Bron organiseren wij een dialoog voor geïnteresseerden. Lees gerust de flyer door, voor vragen kunt u terecht bij de onderstaande emailadres in de flyer.

Deel dit:
1 reactie

Lion SWT

za 9 december 2023 12:09
Super!