Bericht

Niet alleen meepraten maar ook meedoen?

Geplaatst op 23 september 2020, 12:46 uur

Er zijn heel wat problemen in de wijk Zaandam-Zuid. Helaas ging de bijeenkomst afgelopen dinsdag niet door en is nu verzet naar november 2020. Grote problemen zijn niet alleen door bewoners op te lossen en ook niet 1,2,3 samen met de Gemeente Zaanstad. Over verloedering aan de Zuiddijk wordt veel gesproken maar er wordt ook veel gedaan door een klein groepje vrijwilligers. Weet je nog hoe het Burchtplantsoen er in 2014 uit zag? En zie je hoe het er nu is? Met als laatste 'wapenfeit' een extra grote en coronaproof picknicktafel tussen de jeu de boulesbaan en het schaakbord.

Aankomende zaterdag is er Burendag. Daar doen we nooit aan mee omdat het Dam tot Dam event al een grote Burendag is. Dit jaar geen Dam tot Dam dus dan WEL een Burendag :-). Kom meehelpen? 

Deel dit:
1 reactie

Marjan de Jong

za 26 september 2020 11:42
Geweldig van jullie om de handen uit de mouwen te steken .
Maar het gaat toch om de (Gehele) Zuiddijk?
Niet alleen om de Burcht ( ondernemers/bewoners?)

Simone Ronchetti

zo 27 september 2020 15:47
Als iedereen iets kan doen in zijn/haar stukje Zuiddijk of op andere plekken, waaronder deze.... mooi toch? Tussen Zuiddijk en Zaan is een vrijwilligersgroep, die kunnen nooit de hele Zuiddijk aanpakken, maar handjes zijn altijd welkom. En Burchtplantsoen is van ons allemaal, toegang tot rest van de ... lees meer