Bericht

Het is even rommelig rondom wijkcentrum de Zuidhoek

Geplaatst op 4 oktober 2019, 11:05 uur

De werkzaamheden aan de beschoeiing aan de wilgenkade is in volle gang. De Wilgenstraat is afgezet en niet toegankelijk voor autoverkeer. En dat blijft ook nog wel even zo tot februari 2020.
 
In het gebouw van de Zuidhoek worden momenteel dubbele ramen geplaatst. Daardoor zal het comfort toenemen en het gebouw beter geïsoleerd zijn. Daarnaast wordt de boven etage de komende maanden verbouwd. Kinderdagverblijf de wilgenboom zal in een gedeelte van de bovenetage haar activiteiten voortzetten en het Sociaal Wijkteam zal per 1 januari 2020 in het andere gedeelte zijn intrek nemen. Daarmee wordt de locatie aan de wilgenstraat nog dynamischer. Ook in het wijkcentrum op de benedenverdieping zullen enkele aanpassingen plaatsvinden waardoor de locatie nog beter geschikt wordt gemaakt voor verschillende activiteiten.
De werkzaamheden zullen grotendeels per 1 januari afgerond zijn.
 
Parkeren
Het parkeerterrein voor de Zuidhoek is eigen terrein.
Voor de toegankelijkheid van de locatie zal/zullen een of twee invalide parkeerplaats(en) worden aangelegd. Momenteel zijn alle parkeerplaatsen ook nog vrij te gebruiken voor bewoners. Deze parkeerplaatsen zullen volgend jaar alleen nog beschikbaar zijn voor de bezoekers van de locatie.

Deel dit: