Nieuw bericht

Klussen en online bestellen....

geplaatst op 18 mei 2020, 16:24 uur, door Simone Ronchetti

HVC zet alles op alles in om de containers die sneller dan normaal vol zijn op tijd te legen. Het plaatsen van afval naast de container betekent niet altijd dat er geen ruimte meer is in de container. Vaak is er wel ruimte maar doordat verkeerd afval in de containers belandt (denk aan stukken laminaat of grote stukken karton) raakt de container verstopt.  

Chauffeurs Don en Lester van HVC geven tips

Foto
3 reacties

Simone Ronchetti

Grappig filmpje maar ook een beetje betuttelend... maar blijkbaar is het nodig? Vanmorgen op de Burcht. Papierbak vol en jawel, mensen gaan er meteen afvalzakken bij zetten (mensen zonder pasje voor de vuilcontainer, want die was leeg, daarvoor zelf mijn vuilnis in die bak met pasje gedaan).
18-mei-2020 16:34

Simone Ronchetti

Op de Burcht mogen we onze handen fijn knijpen. Sinds twee jaar is het eigenlijk altijd netjes. Zowel HVC als onze Evert van Gemeente Zaanstad, en diverse bewoners, zorgen dat het snel weer opgeruimd is.
18-mei-2020 16:36

Ruut Willems

Dag Simone, Dat ziet er goed uit! Het is dus een samenwerking tussen HVC, gemeente (Evert) en de bewoners die ervoor zorgen dat de locatie op orde is. Samen maken we de buurt. Daarin draagt ieder zijn steentje bij.
19-mei-2020 15:02
Wil je ook reageren? Meld je dan aan