Bericht

Klussen en online bestellen....

Geplaatst op 18 mei 2020, 16:24 uur

HVC zet alles op alles in om de containers die sneller dan normaal vol zijn op tijd te legen. Het plaatsen van afval naast de container betekent niet altijd dat er geen ruimte meer is in de container. Vaak is er wel ruimte maar doordat verkeerd afval in de containers belandt (denk aan stukken laminaat of grote stukken karton) raakt de container verstopt.  

Chauffeurs Don en Lester van HVC geven tips

Illustration
 
Deel dit:
3 reacties

Simone Ronchetti

ma 18 mei 2020 16:34
Grappig filmpje maar ook een beetje betuttelend... maar blijkbaar is het nodig? Vanmorgen op de Burcht. Papierbak vol en jawel, mensen gaan er meteen afvalzakken bij zetten (mensen zonder pasje voor de vuilcontainer, want die was leeg, daarvoor zelf mijn vuilnis in die bak met pasje gedaan).

Simone Ronchetti

ma 18 mei 2020 16:36
Op de Burcht mogen we onze handen fijn knijpen. Sinds twee jaar is het eigenlijk altijd netjes. Zowel HVC als onze Evert van Gemeente Zaanstad, en diverse bewoners, zorgen dat het snel weer opgeruimd is.

Ruut Willems

di 19 mei 2020 15:02
Dag Simone,
Dat ziet er goed uit! Het is dus een samenwerking tussen HVC, gemeente (Evert) en de bewoners die ervoor zorgen dat de locatie op orde is. Samen maken we de buurt. Daarin draagt ieder zijn steentje bij.