Activiteit

Opening Zaansshopje | wijkcentrum de Zuidhoek

woensdag 14 juni 2023 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐ข๐ญ๐ข๐š๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ | ๐Ž๐ฉ๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐™๐š๐š๐ง๐ฌ๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฃ๐ž
Op woensdag 14 juni wordt Zaansshopje feestelijk geopend en jij bent van harte welkom!
Zaansshopje is een kleding weggeefwinkel, bedacht door buurtbewoners uit de wijk. Bij Zaansshopje zijn bewoners uit Zaandam-Zuid van harte welkom om vanaf donderdag 15 juni gratis kleding te shoppen. Tijdens de opening wordt er nog geen kleding uitgegeven.

๐ˆ๐ง๐ข๐ญ๐ข๐š๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐‹๐ข๐ง๐๐š, ๐ˆ๐ง๐ ๐ž ๐ž๐ง ๐•๐š๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ๐š: โ€˜โ€™Omdat er zoveel armoede is in Zaandam-Zuid zijn we samen met medewerkers van het Sociaal Wijkteam op het idee gekomen om een weggeefwinkel te starten. Voor wijkbewoners is de drempel vaak hoog om langs te komen, maar omdat wij best wel wat mensen uit de buurt kennen hopen we dat de drempel lager wordt.
Eerder hebben we al succesvolle kledingmarkten georganiseerd, de wens voor een vaste weggeefwinkel was erg groot. De beheerder van Wijkcentrum De Zuidhoek heeft gestreden voor een ruimte en nu is het 14 juni zover! We openen dan Zaansshopje, een plek waar iedereen welkom is.โ€™โ€™

๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž ๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฉ ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  14 ๐ฃ๐ฎ๐ง๐ข?


๐‡๐š๐ง๐๐ข๐  ๐จ๐ฆ ๐ญ๐ž ๐ฐ๐ž๐ญ๐ž๐ง: Zaansshopje is vanaf donderdag 15 juni officieel geopend op: maandag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Tot snel! ย 

Locatie
Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid
Illustration
 
Deel dit: