Project

Impact aan de Zaan start KlimaatGesprekken

Geplaatst op 11 maart 2020, 20:19 uur

Vanaf april van start: Workshopreeks KlimaatGesprekken in Zaanstad!

Een enthousiaste groep Zaankanters is half januari in drie dagen tijd getraind tot klimaatcoaches. Begin april starten deze vrijwilligers met de zesdelige workshopreeks KlimaatGesprekken. Tijdens de workshops kom je erachter hoe je zelf klimaatvriendelijkere keuzes kunt maken en krijg je handvatten hoe je het klimaatgesprek met jouw omgeving aangaat. Humor, hoop en handelingsperspectief staan centraal!

Een van de opgeleide klimaatcoaches is Christel Verhaaf: “Ik ben begonnen als deelnemer aan de workshopreeks KlimaatGesprekken. Door de oefeningen en gesprekken kreeg ik concrete oplossingen mee om mijn klimaatimpact te verminderen, daardoor voelde ik mij hoopvol. Hier was ik zo enthousiast over, dat ik besloot de training tot klimaatcoach te volgen. Ik wil de nieuwe deelnemers graag handvatten geven om, net als ik, ook zelf aan de slag te gaan.”

Iedereen kan meedoen met KlimaatGesprekken. Voorkennis is niet nodig, wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat bepaal je zelf. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen.

Interesse? Kijk voor meer info over de workshop en aanmelden op:

https://www.klimaatgesprekken.nl/aanmelden/

Voor 45 euro krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

Doelgroep
Volwassenen
Lopend
Deel dit: