Bericht

Hele korte samenvatting ZOOM

Geplaatst op 26 maart 2021, 12:37 uur

Afgelopen maandag was er de vierde ZOOMsessie over de Toekomst van de Zuiddijk. In de studio van Steven Geldof zat Hans Luiten net zoals voorgaande keren aan de tafel om het gesprek in goede banen te leiden.

Weer een goede opkomst, 50 deelnemers! Burgemeester Jan Hamming was er de hele tijd bij en riep aan het einde van de bijeenkomst op om vooral op deze ingeslagen weg door te gaan. Met zijn toezegging dat hij erbij aangehaakt zal blijven. Ook wijkwethouder Gerard Slegers nam (natuurlijk) deel. Hij deed de toezegging om mee te denken en mee te helpen bij de aanpak Burchtgalerij. S'avonds is het donker onder deze lange luifel en dat wordt als onprettig ervaren door buurtbewoners. Gerard Sleger is sowieso overal bij betrokken. Maandag 29 maart is hij op het wijkspreekuur, samen met wijkmanager Fatima Ben Mimoun. Die datum zit nu vol, maar hou vooral de website in de gaten voor volgende wijkspreekuren?

Anders dan bij de vorige meetings, waren er nu meer bewoners aanwezig dan medewerkers van gemeente Zaanstad. Niet omdat de laatsten af zijn gehaakt, het is juist andersom. Meer bewoners namen deel aan deze vierde ZOOM wijkbijeenkomst. 

Binnenkort volgt de volledige samenvatting van maandag 22 maart 2021, dus hou vooral de wijkwebsite in de gaten. En, een volgende online wijkbijeenkomst wordt gepland voor de zomervakantie.

Illustration
 
Deel dit: