Bericht

Diverse vrijwilligers in Zaandam Zuid gewaardeerd

Geplaatst op 21 maart 2021, 13:07 uur

Zaandam Zuid is een wijk met veel reuring. Van initiatieven in groepen als idividuele burgers. Zo zie je vaak mensen gewapend met papiergrijpers en vuilniszakken overstraat lopen om de boel schoon te houden. Van bewoners tot ondernemers en van jong tot oud, iedereen doet mee. Hoewel er natuurlijk een hoop toppers zijn zou ik graag elkele uit willen lichten. De afgelopen twee weken hebben veel mensen de vrijwilligerswaardering gekregen namens de gemeente ZAANSTAD en Zaankanters voor elkaar. Dit onder het mom van "helpen maaky je happy" de slogan van Zaankanters voor elkaar en de slogan van het landelijk vrijwilligers jaar 2021 "Mensen maken Nederland" wat wij vertalen met "mensen maken Zaanstad".

Ik zou zeggen blijf dit doe met z,n allen!

Op zondag 14 maart is Yede Bruinsma gewaardeerd van playing ches outdoor. Hij is op woensdag en zondag vaak te vinden bij het schaakbord op de Burcht waar hij jong en oud uitdaagt voor de en potje schaak. Mooie verbindingen! Wat een mooie initiatief dat schaken. door inspanning van diverse betrokken partijen is dit schaakbord gerealiseerd. 

Op zondag 21 maart is Simone Ronchetti gewaardeerd voor al haar vrijwilligers initiatieven en buurtinitiatieven waarvan zij vaak kartrekker is. Iedereen kent Simone als iemand die liever achter de schermen werkt. Maar nu toch even in de spotlight. dik verdiend.

EN OOK

zijn op deze dag tijdens de landelijke opschoondag de deelnemende kinderen (waar van vele al meerder keren hebben mee gedaan) gewaardeerd van Mijzelf en wethouder Rita Noordzij kregen zij de "jij bent de beste" pin. Niet alle kinderen staan op de foto omdat zij nog druk aan het prikken waren.

Deel dit: