Bericht

Werken en toch rekeningen niet kunnen betalen?

Geplaatst op 27 december 2019, 14:41 uur

Kunt u door uw persoonlijke situatie onvoldoende werken? Blijft er elke maand weinig tot niets over voor kleding of een dagje weg? Deel uw ervaringen en ontdek oplossingen die u echt kunnen helpen. “Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen situatie. Daardoor kan ik knelpunten beter aanpakken” en “Het interactieve van de workshop is heel fijn. Ik heb ook ontdekt hoe ik op mijn eigen manier actie kan ondernemen”.

Dit zijn een paar reacties van mensen die de workshop ‘Werken en rondkomen’ hebben gevolgd onder leiding van Mark Kristel van Life Navigator*. Wilt u ook mogelijkheden ontdekken die u echt verder kunnen helpen? Doe mee en meld u aan voor twee bijzondere bijeenkomsten!  

De eerste bijeenkomst: gesprek
In een klein groepje gaat u aan de slag om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie. U onderzoekt wat u wilt bereiken en wat u daarvoor nodig heeft. Bij welke instanties heeft u om hulp gevraagd? Waar loopt u tegenaan? Op welke andere manieren heeft u geprobeerd oplossingen te vinden? We bespreken uw ervaringen en in de groep wisselt u kennis en ideeën uit.

Na de eerste bijeenkomst
Na deze eerste bijeenkomst gaat Mark samen met verschillende maatschappelijke organisaties - waaronder de gemeente -  in gesprek. Samen bekijken ze of ze oplossingen kunnen vinden voor de knelpunten die u ervaart. Uw gegevens blijven anoniem, de organisaties weten niet om wie het gaat.  

De tweede bijeenkomst: doorpakken
U komt opnieuw samen met hetzelfde kleine groepje. Mark laat u weten welke oplossingen de organisaties hebben bedacht. Ook gaat hij samen met u op zoek naar de acties die u kunt ondernemen voor uw persoonlijke situatie

Kleine setting en veilige omgeving
We begrijpen dat het gevoelig ligt om over uw persoonlijke situatie te praten. Daarom vinden de bijeenkomsten plaats in een kleine, vertrouwde setting waar u vrij kunt praten zonder dat dit naar buiten komt.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Mark Kristel (*Life Navigator, mkristel@lifenavigator.nl) of Wibo Klitsie via 075-6552035 / w.klitsie@zaanstad.nl. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen, gaan we de uitnodigingen voor de workshops versturen.

*Kijk voor meer info over Life Navigator op www.lifenavigator.nl

Illustration
 
Deel dit: