Bericht

Hoe mooi zou het zijn om op een Zaanse wijze elke dag onze streek mooier en duurzamer te maken ?

Geplaatst op 11 september 2019, 21:45 uur

Daarom heb ik een vraag: “Zou jij als klimaatcoach of energiecoach voor de Zaanstreek en de Zaankanters willen doen en ook nog een bijdrage geven aan onze mooie streek en zijn bewoners?”

Impact aan de Zaan wil bewoners van Zaanstad ondersteunen om hun eigen woningbezit te verduurzamen, huurders te ondersteunen in energiebewust gedrag en in het algemeen klimaatvriendelijke keuzes te maken.

We werven lokaal vrijwilligers, die we opleiden tot Energie- en Klimaatcoaches die bewoners vervolgens gaan helpen met (woning)verduurzaming. Daarnaast gaan we WoonGesprekken aanbieden waarin gemeente, duurzaam bouwloket en bewoners in co-creatie met dit onderwerp aan de slag gaan.

Misschien herken je het volgende:
Je maakt je zorgen over de klimaatverandering. En vraag je je af hoe je hier iets aan kunt doen, zou je anderen daar graag makkelijker bij betrekken, het gesprek aangaan?
Wil jij jouw bijdrage leveren aan mogelijke oplossingen en een inspirerende transitie naar een klimaatneutraal Zaanstad?
Lijkt het je leuk om bewoners te helpen met energiebesparing? 
Dus hoe zou het zijn als bijvoorbeeld:
Door jouw inzet als Klimaatcoach Zaanstad daadwerkelijk klimaatneutraler gaat worden?
Je mensen ook echt kunt helpen als energiecoach?
Er daadwerkelijk een verandering in jouw omgeving plaatsvindt?
Hoe gaan we dat doen bij Impact Aan De Zaan?
We leiden vrijwillige energie- en/of klimaatcoaches op.
We zorgen voor ondersteuning in het leerproces en in de werkzaamheden zelf.
We organiseren WoonGesprekken in een Zaanse straat met informatie over wat er allemaal verduurzaamd kan worden in de betreffende woningen.

interesse: mail naar info@rob-smits.nl

Deel dit: