Organisatie

Beth Tefillah Zaandam

Non-profit

Huis van Gebed | Beth Tefillah laat u zien dat we een dwarsdoorsnede zijn van wat in het boek Openbaring staat: "Daarna zag ik, en zie, een grote schare, die niemand tellen kon, uit alle volk en stammen en natiën en talen stonden voor de troon en voor het Lam, bekleed met witte gewaden en met palmtakken in hun handen" (Openbaring 7:9)


Het Huis van Gebed | Beth Tefillah is een thuis voor allen die de Here Jezus van harte liefhebben en een thuis worden voor mensen die naar innerlijke rust in hun leven zoeken. Het is een plaats waar liefde en warmte gevonden worden en waar broeders en zusters zich kunnen ontwikkelen tot bruikbare leden van het lichaam van Christus.


Er zijn drie uitdrukkingen waarvan ik weet dat u ze hier zult vinden. Ten eerst is de geest van de liefde, ten tweede de geest van eenheid en de derde is de waarheid van Gods Woord (Johannes 4:23).


U zult zien dat we onze handen opheffen (1 Tim. 2:8); in onze handen klappen (Psalm 47:1); dansen (Psalm 149:3, Psalm 150:4), en instrumenten bespelen (Psalm 150:3-5). Het belangrijkste is dat u onbegrensde vreugde zult zien, want in Zijn aanwezigheid is vol van vreugde.


Er is nog veel meer dat we graag met u willen delen, dus sluit u zich alstublieft bij ons aan in aanbidding. Ik geloof van harte dat u niet zult vertrekken zoals u gekomen bent.

Illustration
 
Deel dit: