Organisatie

Bureau Voor Durf

Onderneming

Rob Smits – Bureau voor Durf
 
Waar moet je mij voor hebben?
Als jij:



  • Iets niet doet omdat je het niet durft;

  • Iets ongewend bent te doen en wil uitproberen;

  • Iets niet zegt omdat je bang bent om anderen te kwetsen;

  • Jezelf soms schaamt om wat dan ook;

  • Geen risico’s durft te nemen;

  • Iets nieuws wil doen maar niet in actie kan of durft te komen.


Na mijn inzet ben je in staat iets te doen wat je eerder nog niet durfde te doen.


Wie ben ik?
Als “oefenmeester” in durven leer ik mensen te bewegen in werk en loopbaan.
En je weet: bewegen leert men door:



  • samenspel, spelplezier, losheid;

  • resultaten, presteren en ontspanning na inspanning.


Binnen elke situatie blijf ik altijd geloven in mogelijkheden.


Op mijn 50ste de sprong in het diepe genomen, mijn baan als senior loopbaanadviseur bij ProActief UvA opgezegd en de stap gewaagd. Een stap met lef/durf om als zelfstandige verder te gaan en anderen te helpen de juiste keuzes te maken. Ik ben universitair opgeleid Master Human development en Master NLP practitioner.


Hoe werk ik:
Door te oefenen met nieuwe inzichten en nieuw gedrag komen we tot een daadwerkelijke beweging. Bureau Voor Durf werkt vanuit oefenmeesterschap: geen pure coaching of training maar veel doen, oefenen en spelen: iets uitproberen wat je voorheen niet durfde, heeft vaak meer effect dan er eindeloos over praten.


Bureau Voor Durf onderscheidt zich door inzet van Amsterdams Lef en Zaans Pragmatisme.


Zaanse eigenschappen zoals eenvoud, vrijmoedigheid (‘geen blad voor de mond’), eerlijkheid, betrouwbaar en een onmiskenbare kritische gezindheid maken dat deelnemers weten waar ze aan toe zijn. Dat maakt durven makkelijker. Lef komt uit het Jiddische Amsterdamse dialect: Lev betekent hart.  Dit komt terug in de werkwijze van Bureau Voor Durf: door hartelijkheid en openhartig te zijn vinden deelnemers hun “Lev”  en daarmee te durven wat zij eerder niet durfden.


Durven dealen met je comfortzone:
Durf te dealen met je comfortzone. Doorbreek patronen in je loopbaan, werk, leven of in je communicatie. 1 op 1 training, teams en groepen.


Het aanbod:


Meesters In Moed: door moed, durf en lef kunnen teams beter communiceren, samenwerken en doelen bereiken  :Klik hier voor meer informatie.
Durf-Klussen: je kunt je gewoontes en patronen veranderen door de uitdaging aan te gaan en daadwerkelijk communiceren door echt te kunnen zeggen wat je wil en vindt: Klik hier voor meer informatie.
Loopbaan Lef Online: de volgende loopbaanstap lukt jou wanneer je net even iets meer durft:  Klik hier voor meer informatie.


Lopende opdrachten in 2020:


Project Impact Aan De Zaan. is een gezamenlijke aanpak voor het werven, opleiden, begeleiden en ‘organiseren’ van klimaat- en energiecoaches in Zaanstad
Interim management, veranderopgave Socius Heemskerk
Het “goede gesprek”: medewerkers Vrije Universiteit klaar maken voor het voeren van jaargesprekken met (online) workshops ReflectieWerkplaats, Quick Scan Jaargesprek, Durf in het jaargesprek en Grip op tijd.

Deel dit:
Contactpersonen van Bureau Voor Durf
Personen verbonden aan Bureau Voor Durf