Blogpost

Jongeren in een tijd van corona, een videoproject door jongeren 12+

Geplaatst op 3 april 2020, 10:25 uur

Doen jullie mee?

Jongeren zijn sociaal, creatief, slim, soms onhandig, soms heel handig en vaak energiek. Maar wat als je er nu min of meer alleen voor staat of alleen op afstand kunt communiceren, chillen of contact hebt. Dat is de dagelijkse werkelijkheid op dit moment april 2020.

Video project jongeren in een tijd van Corona is een mogelijkheid om jouw situatie op je telefoon de delen.Hoe ga je om met de nieuwe situatie: geen school, geen gezamenlijke (sport)activiteiten en afgesloten chill-plekken. Hoe geef je  invulling aan je dag, hoe en waar ga je nu chillen, sporten je nog? Hoe houd je contact met elkaar?

De filmpjes die jullie gemaakt hebben kun je sturen naar tinus@kraterprodukties.nl. Dat is de persoon die ook de videoportretten over de Zuiddijk gemaakt heeft. Zij verzamelt de filmpjes en maakt er een mooie compilatie (samenvoegen van de filmpjes) van. 

De filmpjes zullen eind april te zien zijn op de wijkwebsite www.zaandamzuid.info. Afhankelijk van het aanbod zullen we daarna elke 2-3 weken een compilatie laten zien. 

Heb je vragen? Laat het dan weten. Dat kan hieronder. 

 

 

Illustration
 
Deel dit: