Blogpost

Bedankt!

Geplaatst op 3 januari 2020, 09:36 uur

Het is voorbij…. 2019. Het was voor mij als wijkmanager en boeiend jaar. Immers sinds mijn aantreden als wijkmanager van Zaandam Zuid in februari 2017 zijn er veel acties ondernomen en activiteiten opgezet. Zo is het wijkcentrum de Zuidhoek alweer bijna 2 jaar geopend en weten bewoners steeds meer het centrum te vinden aan de Wilgenstraat 11. Ook de wijkwebsite is dit jaar van gestart, van, voor en door bewoners www.zaandamzuid.info
Inmiddels zijn ca. 175 deelnemers aangemeld voor de nieuwsbrief en een veelvoud bezoekt wekelijks de site voor informatie over activiteiten, om overlast te melden, mijn blog te lezen of op de hoogte te zijn van andere ontwikkelingen in de wijk.
 
Dit waren slechts 2 en wel heel belangrijke actiepunten om de verbinding in de wijk weer nieuw leven in te blazen na de bezuinigingen, het failliet van Welsaen en daarmee ook het opheffen van wijkcentrum de Exter aan het Sluispad in 2013.
 
Bedankt alle bewoners en vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de wijk het afgelopen jaar!  Bedankt alle partijen die zich met hart en ziel elke dag weer inzetten voor de bewoners van Zaandam Zuid!
 
Ik wens u allen een heel mooi, inspirerend en fijn 2020 toe!

Deel dit: