Bericht

Bijeenkomst mantelzorgers: “Samen zichtbaar maken waar het om gaat”

Geplaatst op 22 november 2019, 15:22 uur

Stichting MOE komt op voor de belangen van alle mantelzorgers, die zich inzetten voor zorgbehoevende Zaanse inwoners. De vrijwilligers van stichting MOE zetten zich in om - als ervaringsdeskundigen - mantelzorgers te ondersteunen. Daarnaast strijden wij voor gelijke kansen in het verkrijgen van de juiste persoonlijke ondersteuning.

Het is bekend dat mantelzorg zwaar kan zijn, maar we weten onvoldoende over de persoonlijke problematiek. Er is verdieping nodig om een breder aanbod aan laagdrempelige ondersteuning te kunnen bepalen. Met andere woorden “Wat heeft ‘u’ nu echt nodig!”

Wij verzamelen en delen de opbrengst anoniem en op een wijze die niet naar u terug te herleiden is. Door de collectieve inbreng kan er een breed scala aan structurele problematiek in kaart gebracht worden. Stichting MOE gaat zich er voor inzetten om dit binnen Zaanstad, bij alle betrokken instanties, op de kaart krijgen. Zodat de broodnodige, laagdrempelige ondersteuning beschikbaar komt. Op de website van stichting MOE kunt u het verloop hiervan volgen. 

Wilt u meer weten over deze bijeenkomsten of u aanmelden, stuur dan een email naar:
clientenparticipatie@zaanstad.nl Uw gegevens voor de aanmelding worden doorgestuurd naar stichting MOE : 06 – 44 46 06 93. De planning van de bijeenkomst en de locatie stemmen samen met alle deelnemers af.

Illustration
 
Deel dit: