Blogpost

Twee dingen

Geplaatst op 23 augustus 2019, 08:06 uur

In deze blog wil ik graag aandacht besteden aan de vele bewoners in Zaandam Zuid die zich inzetten voor een schone straat, buurt en wijk. Het is niet vanzelfsprekend dat de straten er steeds schoner uitzien. Bewoner nemen hun verantwoordelijkheid en doen mee om de wijk schoon en heel te houden. Via deze weg wil ik hen daar een groot compliment geven. Zij geven een goed voorbeeld en ik spreek de hoop uit dat velen zullen volgen om ook hun straat en buurt schoon te houden. Zo werken we samen aan een mooie wijk.
 
Daarnaast staat op woensdag 28 augustus a.s. de opening gepland van de ouderen beweegplek (50 – 60 +) aan de straat Davis nabij het Cruyffcourt. Om 10.00 uur is de officiële opening door Wethouder Gerard Slegers. Hoewel de toestellen gericht zijn op 50 en 60+ers kan iedereen gebruik maken van de apparatuur. U bent van harte welkom om de opening mee te maken. Het sportbedrijf is aanwezig tussen 10.00 uur en 12.00 uur om bezoekers te begeleiden bij het gebruik van de toestellen.
In september en oktober is het sportbedrijf elke woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur aanwezig om de 50 - 60+ers te begeleiden of om tips en adviezen te geven.
 
Met deze aanvulling is er nu een sport en bijeenkomstlocatie in Zaandam Zuid waar voor alle leeftijden iets te doen is: de kinderspeeltuin, de voetbalkooi, het Cruyffcourt, een hangplek en nu dus ook een plek voor ouderen om te bewegen en in conditie te blijven.
Zo bieden we de bewoners uit Zaandam Zuid alle gelegenheid om gezond en sportief te blijven en om elkaar te ontmoeten. Door meer verbonden met elkaar te zijn zorgen we voor een fijne wijk. 

Deel dit: