Nieuw bericht

Aanleg ouderen sportplaats 50 - 60 + gestart aan Straat Davis

geplaatst op 12 augustus 2019, 19:38 uur, door Ruut Willems

Vandaag, 12 augustus, is begonnen met de aanleg van de sportplaats voor 50 - 60+. Daar kunnen strak met name ouderen onder begeleiding van het sportbedrijf 2 x in de week bewegen en samenkomen. Het ontwerp is samen met ouderen, fysiotherapeut, thuiszorg, mennistenerf en het sociaal wijkteam samengesteld. Op de woensdag en vrijdag zal in spetember en oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur onder leiding van het sportbedrijf geoefend en bewogen kunnen worden. Maar daarnaast kan natuurlijk ook zelfstandig van de locatie gebruik gemaakt worden. 

De komende 2 weken zal er enige overlast zijn voor de omwonenden. Zij krijgen daar straks een prachtige sportplek voor terug met mooie apparaten én een jeu de boulesbaan. Vanwege de zomer is het nu niet mogelijk om ook de beplanting al te plaatsen. Deze zal eind oktober begin november worden aangelegd. 

Op 28 augustus is de feestelijke opening om 10.00 uur die zal worden verricht door wijkwethouder Gerard Slegers. Maar eerst wordt er om 09.30 uur verzameld in wijkcentrum de Zuidhoek waar een kopje koffie en wat lekkers klaar staat. 

U bent van harte welkom om te komen kijken en aanwezig te zijn bij de opening. Het sportbedrijf zal van 10.00 - 12.00 uur op deze ochtend aanwezig zijn voor begeleiding. 

 

 

Foto